Mijn eerste rijles in Den Haag

Vandaag is het dan eindelijk zover, ik krijg mijn eerste rijles Den Haag. Elke keer heb ik het uitgesteld sinds wij naar deze stad zijn verhuisd. Voorheen woonde ik op het platteland, lekker rustig. Toen had ik helaas niet genoeg geld om aan deze cursus te beginnen, maar nu ik flink gespaard had heb ik mij opgegeven bij Rijschool Ross. Helaas was ik nu verhuisd naar deze grote stad, met gevolg dat ik hier ook mijn lessen kreeg. Eerst maar eens zien hoe een proefles gaat, dat wordt je ook trouwens aangeraden voordat ik een cursus ga afsluiten. 

Leuke instructeur

Mijn proefles was zonder problemen verlopen en kan ik mij klaar maken voor mijn eerste rijles in Den Haag. De reden dat zij adviseren om een proefles te nemen is voor de volgende punten:

 

  • Het geeft een goede indicatie voor het instapniveau en het aantal benodigde lessen.
  • Een lestraject is heel persoonlijk. Door een proefles te nemen kan je gezamenlijk een persoonlijk plan opstellen en wordt het financiële plaatje duidelijk.
  • Zij kunnen het lesprogramma direct aanpassen op basis van het niveau van jouw rijvaardigheid.

Ondertussen heb ik al meerdere lessen gehad en ik kan zeggen dat ik het rijden al goed onder de knie heb. Mijn examen is al aangevraagd, ik ben dan ook zeer benieuwd.