Wanneer communiceren niet meer gaat

Roos van Leary toepassen

Problemen op de werkvloer, iedereen heeft er misschien wel eens mee te maken gehad. Erg vervelend niet alleen voor de personen om wie het gaat, maar zeker voor de mensen die hiertussen zitten. Vaak gaat het om kleine dingetjes, maar die in de loop van de jaren steeds groter zijn geworden. Denk hierbij eens aan bepaalde gedragspatronen van een persoon. Vaak begint dat als iets kleins waar niemand zich aan ergert. Maar hoe langer dit soort ergernissen zich voordoen, hoe groter de ergernis wordt. Het probleem kan nog groter worden wanneer hier totaal niet over gesproken kan worden. Communiceren is altijd lastig, maar zodra er problemen zijn, dan lijkt het wel dat dit helemaal niet meer kan. Jammer want met goede communicatie kunnen al veel problemen de wereld uit geholpen worden. Wat kan helpen is om hier de Roos van Leary toepassen.

Roos van Leary toepassen

Volg een training bij de Leary Academy 

Hier wordt het gedrag van de betreffende personen onder de loep gelegd. Door het analyseren van het gedrag van een persoon kan deze beter begrepen worden. Vaak hebben mensen niet in de gaten hoe bepaalde handelingen of gedrag ertoe kunnen leiden dat anderen zich geërgerd voelen of onbegrepen. De Roos van Leary toepassen kan ervoor zorgen dat iedereen begrepen wordt en dat jij een ander begrijpt. 

Wil jij meer weten over de Roos van Leary technieken en vaardigheden, neem dan deel aan één van de vele opleidingen die te volgen zijn bij de Leary Academy. Het opleidingsinstituut met de kennis van de Roos van Leary methode.