Zoekt u een coach in Bussum om aan uw ontwikkeling te werken?

Ik voelde mij het afgelopen jaar heel erg slecht in mijn vel en ik vond het ontzettend lastig om te bepalen waar dit gevoel nou precies vandaan kwam. Ik heb namelijk een ontzettend leuke man en samen met hem heb ik drie prachtige dochters. Het gaat heel erg goed tussen mijn man en mij en ondanks dat wij het allebei heel erg druk hebben met ons werk zorgen wij er altijd voor dat we eens in de zoveel tijd samen wat leuks doen. Ook met onze dochters gaat het gelukkig allemaal heel erg goed. Op mijn werk ging het ook heel erg goed dacht ik. Toch kwam ik erachter dat ik hoogstwaarschijnlijk met een burn-out te maken had. Ik wist eerst niet zo goed hoe ik dit kon herkennen. Wel wist ik zeker dat ik zo snel mogelijk hulp wilde inschakelen en dat ik niet wilde wachten totdat mijn klachten erger werden. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een coach in Bussum die mij hierbij kon helpen. Ik kwam al snel terecht op de site van yvonneeikens.nl. Op deze site heb ik via het telefoonnummer gelijk contact gehad met deze coach in Bussum.

Erg fijne coach in Bussum die mij verder helpt na mijn burn-out

Ik ben heel erg blij dat ik zo snel een coach in Bussum heb kunnen vinden en vooral ook dat ik al zo snel bij haar terecht kon. Mijn problemen en klachten werden gelijk erkent en dit zorgde er bij mij voor dat ik eindelijk eens het gevoel had dat ik serieus werd genomen.

Zeker een aanrader

Als u nou ook op zoek bent naar een coach in Bussum dan kan ik u zeker aanraden om eens:

  • een kijkje te gaan nemen op deze site
  • de informatie eens goed door te lezen
  • vooral niet te twijfelen en bij vragen gelijk contact op te nemen

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden.