Wilt u zich verdiepen in osint?

Ik moet voor mijn werk vaak op het internet onderzoek doen en vroeger kon ik dan gewoon een beetje googelen en dan vond ik wat ik nodig had. Tegenwoordig is het allemaal veel moeilijker om informatie te vinden en niet omdat er geen info te vinden is, maar juist omdat je op heel veel manieren aan je informatie kunt komen. Ik wilde daarom graag een open source intelligence cursus gaan doen, ook wel osint genoemd. Ik heb namelijk gehoord dat wanneer je je in osint gaat verdiepen, je er zeker van kunt zijn dat je veel beter wordt in het vinden van informatie op het internet. Ik ben daarom gaan kijken wat de mogelijkheden waren en ik heb gezien dat wanneer je meer over osint wilt leren, je naar de site van Anti-Crime-Academy.com moet gaan. Deze site is alles wat je hoopt te vinden wanneer je meer over osint wilt leren en ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die ik hier kon vinden. Ik heb toen gezien dat je hier heel interessante cursussen kunt volgen waarmee je dus alles over osint te weten komt. Dat was precies wat ik nodig had en ik ben daarom gelijk gaan kijken naar mogelijkheden om mij hier in te schrijven. Door corona was het enige tijd lastig om samen te komen, maar gelukkig is er nu weer heel veel mogelijk en ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb. Ik heb mij daarom al heel snel opgegeven voor een cursus osint en ik ben nog altijd blij dat ik dat gedaan heb. Mocht u ook graag een osint cursus willen volgen, dan raad ik u aan om even naar deze site te surfen om te kijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden omdat u zult merken dat u tijdens de cursus van deze aanbieder, heel goed leert hoe u op een goede manier informatie over mensen of bedrijven op het internet kunt vinden.

Dankzij osint kan ik veel meer info van het internet halen

Ik heb de osint cursus inmiddels gevolgd en ik ben blij dat ik dat hier gedaan heb omdat ik tijdens de osint cursus heel veel interessante kennis opgedaan heb. Ik weet nu bijvoorbeeld hoe ik malafide webshops kan ontmaskeren, hoe ik aan geolocatie kan doen en hoe ik bijvoorbeeld meer info van Twitter kan halen. Ik ben daarom heel tevreden over alles wat ik tijdens deze osint geleerd heb en ik wilde daarom anderen deze osint cursus ook sterk aanbevelen.

Wilt u zich ook inschrijven?

Mocht u ook graag meer over osint willen weten of uzelf gelijk willen opgeven, dan kunt u het beste even:

  • Naar de site Anti-Crime-Academy.com surfen
  • Bekijken welke mogelijkheden u hier kunt vinden
  • Een keer contact opnemen wanneer u nog vragen heeft over deze cursus

Ik ben blij dat ik deze osint cursus gevolgd heb omdat ik nu heel veel meer info van het internet weet te halen. Ik had nooit verwacht dat je uit openbare bronnen zoveel info kon halen. Kijk dus ook even op de site.