Snel je scooterrijbewijs halen

Mijn broer adviseerde mij om contact op te nemen met Wesseldijk. Hij heeft goede ervaringen overgehouden aan rijopleidingen die hij daar gevolgd heeft. Ik wilde daarom ook graag mijn scooterrijbewijs halen bij Wesseldijk. Het bedrijf beschikt over een gigantisch aanbod van rijopleidingen. Zo hebben ze meer dan 600 rijopleidingen. In Gelderland is dit een enorm bedrijf met veel professionele instructeurs.

Contact opgenomen

Telefonisch had ik contact opgenomen. Ik werd erg prettig te woord gestaan. Na een kort telefoongesprek kon ik de volgende week al beginnen met lessen. Ondanks de drukte wisten ze toch een gaatje te vinden. Wat betreft de kosten viel het ook enorm mee. Zo kost een scootercursus maar €319,-.luchtfoto-wesseldijk

Het pakket:

  • 4 uur praktijkexamen
  • Theorieopleiding
  • theorie-examen

Zoals je ziet is dat erg voordelig. Ik raad mensen daarom ook echt aan om hier je scooterrijbewijs te halen. Het bedrijf is voordelig, heeft professionele instructeurs en je kan er snel terecht. Tijdens het lessen merk je dat je uitstekend word geholpen. Er is voor iedereen evenveel aandacht en mocht je er wat meer moeite bij hebben, wordt daar goed opgelet. Op deze manier ga je goed voorbereid het examen in. De kans van zakken is erg laag. Zo slagen 96 van de 100. Dat is een fors aantal! Kijk dus snel rond op de website!

Indien je extra informatie wilt over Wesseldijk kan je te allen tijde contact opnemen. Dit kan telefonisch en via de mail. Ze staan je graag te woord!