Op zoek naar een nieuwe baan? Trainee recruitment biedt kansen

Op zoek naar een nieuwe baan? Trainee recruitment biedt kansen. Lees verder om deze kans te ontdekken!

Wat is het meest waardevolle bedrijfsmiddel? Inderdaad, de werknemers. De werknemers hebben de kennis, vaardigheden en de ervaring die jouw bedrijf laten draaien en kan moeilijk vervangen worden. Zij zijn de handen die de producten die jij verkoopt produceren en zij verlenen de service waar jij zo trots op bent. Zij zijn het gezicht van het bedrijf en zorgen ervoor dat jouw bedrijf gezond blijft groeien. En jij? Ben jij student en studeer je bijna af? Of zoek je naar een nieuwe uitdaging? Wil jij bedrijven en werknemers helpen de juiste match te vinden en zo impact te maken? Het systeem telkens soepeler laten werken? Zelf jouw carrière als recruiter als een speer aftrappen? Lees dan snel verder over hoe jij trainee recruitment kan worden.

Trainee recruitment worden? Dat doe je bij rvdb en hier is waarom

Jouw carrière als recruiter of recruitment business partner begint natuurlijk als trainee recruitment. Als trainee recruitment leer je namelijk gedurende drie jaar alle ins- en outs van het vak. Dit doe je door ‘een kijkje in de keuken’ te nemen bij allerlei verschillende soorten organisaties, van grote corporaties zoals bol.com, Heineken en PwC tot verse start-ups. Je voert dan diverse opdrachten uit waarin het jouw taak is om de recruitment processen te optimaliseren en in te richten. En natuurlijk oefen jij met het werven van de beste talenten, bedenk je hier innovatieve manieren voor en train je jouw management skills. Deze diversiteit maakt dat het werk nooit saai is, elke plek brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. Hierdoor groei jij rap en het mooie is dat je deze proces kan delen met de groep enthousiaste mede-trainees. De focus ligt niet alleen op jouw professionele ontwikkeling maar ook op jouw persoonlijke ontwikkeling doormiddel van kennisdeling, intervisie en trainingen. Door deze continue uitdaging en het stappen buiten jouw comfort zone ligt het niveau hoog en maak je grote stappen in jouw groei. Hierbij word je ondersteunt door de talent manager en natuurlijk jou mede collega’s. Wat je als trainee recruitment nog meer kunt verwachten is het volgende:

  • Een starter salaris tussen de €2400,- en €3000,- per maand als je voor 40 uur per week hebt gewerkt
  • Trainingen voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling met een opleidingsprogramma ter waarde van €3000,- per jaar
  • Ervaring opdoen in diverse branches, functies en organisaties
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een hechte community
  • Een groot recruitment netwerk

Enthousiast? Dit heb jij nodig als trainee recruitment

Jij bent natuurlijk enthousiast geraakt van het lezen van dit artikel en vraag je je nu af of jij wel geschikt bent voor deze rol. Als trainee recruitment vragen ze dat jij een afgerond HBO- of WO-diploma hebt in een gerelateerde richting. Maar ook dat jij flexibel bent en energie krijgt van afwisseling, je resultaatgericht te werkt gaat en een proactieve houding laat zien. Ben jij klaar om dit avontuur vandaag nog aan te gaan en jouw recruitment carrière van start te laten gaan? Ga dan snel naar https://rvdb.nl/ en meld je aan.