Mijn eerste autorijles in Utrecht

Vandaag is het dan zover, ik heb mijn eerste autorijles Utrecht. Natuurlijk heb ik eerst de verschillende autorijscholen bekeken via internet welke het best naar voren kwam en dat was Rijschool Inzicht. En wel om de volgende punten:

 

  • zij een hoog slagingspercentage hebben
  • zij voor iedereen een rij-opleiding op maat hebben
  • je ook ‘s avonds en op zaterdag rijlessen kunt volgen
  • je thuis wordt opgehaald en ook weer thuis wordt afgezet
  • je lest in een comfortabele, nieuwe lesauto
  • zij werken samen met deskundige, ervaren en gezellige rij-instructeurs

Ook voor mensen met ASS, ADHD of faalangst kunnen hier goed terecht voor het volgen van lessen.  

Super rijschool

Nadat ik eerst een proefles had gekregen om zo het totaal aantal lessen in te kunnen schatten mocht ik nu officieel gaan rijden. Natuurlijk zit er naast mij een zeer deskundige instructeur die als het ware mijn tweede zintuig is en in bepaalde situaties kan ingrijpen. De eerst paar lessen vond ik best wel moeilijk, vaak na een uur een autorijles hier in Utrecht te hebben gehad kwam ik heel erg moe thuis, door de inspanning. 

Inmiddels heb ik al twintig lessen gehad en is mijn examen aangevraagd. Theorie examen had ik al snel in mijn pocket, kan ook niet anders want door de theorie-cursus van Rijschool Inzicht haal je je theorie-examen in 1 dag.