LR partner worden – Hoe en wat

LR partner worden

Wil je meer vrijheid en onafhankelijkheid in je baan en salaris dan kun je ervoor kiezen om LR partner te worden. LR partner worden is vrij makkelijk. Je begint met het kopen van een pakket t.w.v 180 euro, je mag zelf bepalen welke producten er in dit pakket zitten. Dit is een eenmalige transactie. Heb je dit eenmaal gedaan ben je officieel een LR partner. Je kunt nu zelf je werktijden bepalen. Je werkt van thuis vanuit een computer of laptop. Hoe meer je inzet in je werk hoe meer je verdient. Dit doe je met een businessmodel genaamd: affiliate marketing.

LR partner worden

Hoe werkt affiliate marketing?

Affiliate marketing is een businessmodel waar jij (de affiliate) producten adverteert voor de verkoper in ruil voor commissies. Jij krijgt een webshop waar je de producten kunt adverteren. De verkoper regelt de levering en verzending van het product. De klantenservice wordt ook door de verkoper gedaan. Voor affiliate marketing heb je geen diploma of opleiding nodig. Aangezien alles online wordt gedaan heb je alleen een laptop of computer en smartphone nodig. Het enige dat van je wordt verwacht is inzet. Bij affiliate marketing werk je op jouw ritme, je kunt stoppen wanneer je wilt.

Hoe verdien jij hier geld mee?

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen via affiliate marketing. Het meest gebruikte verdienmodel is verdien per verkoop. Dit betekent dat de affiliate wordt betaald gebaseerd op de verkochte producten die ze adverteren via hun website. De affiliate wordt pas uitbetaald als de transactie is voltooid. Als de klant de website verlaat zonder een product te kopen dan krijgt de affiliate niet betaald. Je kunt ook maandelijkse bonussen verdienen gebaseerd op je verkopen. Dit kan een geldbedrag zijn maar dit kan ook een product of korting op een product zijn.