In je vrije tijd een college volgen

online hoorcolleges

Na een dag hard werken heb je er vaak geen zin meer in om de deur uit te moeten om een college te volgen, gelukkig hoeft dit tegenwoordig niet meer met de online hoorcolleges die je kunt volgen. Wat voor college je ook wilt luisteren, op de website van home-academy.nl vind je voor iedereen een geschikte college om te luisteren. Of je nu onderweg op de fiets, in de auto of in de sportzaal aan het spinnen bent, luisteren van deze colleges kun je overal doen. Simpeler kan het niet gemaakt worden.

online hoorcolleges

Bekende sprekers

Ne denk je misschien dat de online hoorcolleges niet origineel zijn en ingesproken door willekeurige personen, niets is minder waar. De hoorcolleges zijn live opgenomen, veelal met publiek van de originele spreker. Bekende sprekers als Maarten van Rossem staan tussen de colleges die je kunt downloaden, op deze manier geniet je toch van je favoriete spreker zonder er de deur voor uit te moeten gaan. Je kunt zelfs lid worden van de club, voor een klein bedrag kun je onbeperkt naar colleges luisteren.

Lid worden van de club

Wil je altijd offline of online hoorcolleges luisteren, wordt dan lid van de Home Academy Club. Hierbij heb je toegang tot alle hoorcolleges, met de app voor je smartphone kun je altijd de colleges luisteren wanneer het je uitkomt. Maak een eigen playlist en je hebt altijd en overal je favoriete hoorcolleges bij je om te kunnen luisteren, twijfel je nog of het wel wat voor je is dan kun je de dienst 14 dagen gratis uitproberen.