Heeft u ook een training feedback geven nodig voor uw werk?

Als wij nieuwe managers aannemen binnen ons bedrijf, dan zorgen wij er altijd voor dat deze mensen een goede opleiding krijgen. Een onderdeel van dit traject is dat zij een training feedback geven volgen. Wij hebben namelijk gemerkt dat het belangrijk is dat je weet hoe je je opmerkingen richting anderen moet verwoorden om ze constructief te laten zijn. Wij zijn een tijdje geleden daarom gaan kijken naar waar wij moesten zijn wanneer wij een training feedback geven wilden vinden waar wij goed mee uit de voeten konden. Ik heb toen gezien dat wij het beste naar de site incompanytraining.nl konden gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden te bieden als het gaat over een training feedback geven en daarom wilde ik graag weten of wij ons hier ook konden inschrijven.

Deze training feedback geven was heel leerzaam

Toen ik mij in deze training feedback geven ging verdiepen, kreeg ik te horen dat zij zeker ruimte voor ons hadden. Dat was goed om te horen en ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken. Ik kan u zeggen dat ik veel opgestoken heb van deze training feedback geven. Ik had al eens een training feedback geven gevolgd, maar deze was echt heel veel beter, beter dan wat ik ooit eerder had gevolgd. Ik kan u daarom aanbevelen om hier ook eens op de site te gaan kijken want ik denk dat u hier heel veel leerzame dingen kunt vinden.

Wilt u meer zien?

Mocht u meer willen zien van de mogelijkheden van deze mensen, dan kunt u gewoon even:

  • Naar de site incompanytraining.nl surfen
  • Bekijken wat u hier allemaal kunt leren
  • Een keer contact opnemen zodat u een reservering kunt maken

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen zult worden. Wij hopen hier in de toekomst vaker trainingen te kunnen volgen want wij vonden deze echt heel goed.