Haal het meeste uit je werknemers via een training feedback geven

Iemand vertellen wat hij of zij allemaal fout doet is niet zo moeilijk. Sommige mensen vinden het lastig om iemand te vertellen wat hij of zij niet goed doet, maar los daarvan is het in principe vrij eenvoudig. Je hoeft alleen maar precies die dingen te noemen die beter moeten. Omdat het zo feitelijk opgesomd kan worden, kun je de emotie er als het ware uit halen. Je leest dan een lijstje voor met precies die elementen die misgaan of beter moeten. Vervolgens kun je weglopen en jezelf een schouderklop geven. Maar iemand vertellen wat hij of zij fout doet en er tegelijkertijd voor zorgen dat hij of zij daarna juist beter zijn of haar best doet, is aanzienlijk lastiger. Hoewel je makkelijk een lijst met verbeterpunten kunt voorlezen, is de reactie van de feedbackontvanger niet zomaar te voorspellen. Juist als je de emotie eruit haalt of zonder enige vorm van tact een lijst voorleest, dan kun je mensen net zo goed tegen je in het harnas jagen. De productiviteit van deze werknemer zal er dan ook niet beter door worden. Sterker nog, hij of zij gaat dan misschien met opzet wel de kantjes er vanaf lopen. Op de juiste wijze feedback geven is dan ook niet makkelijk. Los van de weerstand die je zelf ervaart om mensen te vertellen dat ze iets verkeerds doen, heb je ook nog te maken met de manier waarop je de boodschap overbrengt. Je moet dus je eigen gevoelens en emoties managen en je moet met die van de ontvanger aan de slag. Om dat allemaal in goede banen te leiden, kun je het beste een training feedback geven volgen. Dankzij een dergelijke training feedback geven, kun je in ieder geval vertrouwen op de vaardigheden die je nodig hebt als je iemand van feedback voorziet. Zolang je die vaardigheden toepast, is de kans heel klein dat je mensen tegen je in het harnas jaagt. Door een training feedback geven te volgen bij tijdwinst.com, kun je er juist voor zorgen dat werknemers extra gemotiveerd worden om het beste uit zichzelf te halen. Daardoor presteren ze beter en dat is uiteindelijk alleen maar goed voor jouw onderneming. Dus als je soms niet goed weet hoe je het moet aanpakken om feedback te geven, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van feedbackgeven.nl. Hier vind je namelijk meer informatie over de training feedback geven die je kunt volgen. 

Kijk snel op de website en meld je aan voor een training feedback geven

Niemand wordt geboren met allerlei maximaal ontwikkelde vaardigheden. Je wordt hooguit geboren met bepaalde talenten, maar die moeten dan nog wel ontwikkeld worden. Als Federer nooit tennis had gespeeld, dan kon hij ondanks zijn talent waarschijnlijk niet eens een normaal balletje slaan. Ook feedback geven dient geleerd te worden via een training feedback geven. Meld je daarom aan voor een training feedback geven via de siste van feedbackgeven.nl

Kijk ook eens op tijdwinst.com voor andere trainingen

Naast feedback geven zijn er vast ook andere vaardigheden die je graag zou verbeteren. Je kunt terecht bij tijdwinst.com voor verschillende trainingen zoals: 

  • Snellezen
  • Assertiviteit 
  • Gespreksvaardigheden