Geef jezelf meer kansen op de arbeidsmarkt via een cursus VCA e learning

Op het moment dat op plekken aan de slag wilt waar de veiligheid een hot issue is, dan is het in je eigen voordeel als je een VCA diploma op zak hebt. Met een dergelijk diploma heb je de kennis in huis om te anticiperen op gevaarlijke situaties op de werkvloer en om daar kordaat mee om te gaan. Als je veel werkzaam bent in de bouw, dan is het natuurlijk vaak een ietwat onveilige situatie. De kennis die je in huis haalt met een cursus vca e learning heeft betrekking op gezondheid, milieu en veiligheid. Het is dan ook vrij breed, waardoor je de kennis op verschillende locaties kunt toepassen. Het is handig om deze kennis op zak te hebben, want steeds meer werkgevers verlangen van hun werknemers dat ze een VCA diploma hebben. Natuur[ijk verlangen ze dit alleen als je op specifieke locaties aan het werk bent waar je te maken hebt met kwesties betreffende gezondheid, milieu en/of veiligheid. Soms ben je al ergens werkzaam en dan vraagt je werkgever om de cursus vca e learning te volgen. Op die manier investeert je werkgever in de werknemers die reeds werkzaam zijn bij het bedrijf. Daarna heeft je werkgever natuurlijk geen zin om nieuwe mensen aan te nemen die jouw kennis nog niet hebben. Mocht je dus vertrekken, dan zal je oude werkgever van nieuwe sollicitanten vragen dat ze de VCA reeds opzak hebben. Als jij dus na je werk bij deze werkgever elders gaat solliciteren, dan is de kans groot dat ook je nieuwe werkgever vraag om een VCA certificaat. In dat geval is het heel fijn als je die al op zak hebt. Ben je op zoek naar werk en heb je nog geen VCA diploma op zak, dan kun je aan de slag met een cursus vca e learning bij DLS Trainingen. Het mooie van de vca e learning cursus is dat je deze online en dus op afstand kunt volgen. Je kunt dus in je eigen tijd in je eigen omgeving een vca e learning cursus volgen. Het is ook zeker geen ingewikkelde materie en de cursus duurt ook zeker niet lang. Het is wat dat betreft ook makkelijk om de vca e learning cursus tussen de andere activiteiten door te doen. Daarom kan je de vca e learning cursus ook gemakkelijk volgen wanneer je reeds bij een bedrijf aan het werk bent. Je kunt dit zo in je vrije tijd even doen via het e learning platform. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, dan kun je een kijkje nemen op de website van dlstrainingen.nl.

Schrijf je online in voor de cursus vca e learning

Aangezien alles online is te regelen, kun je ook het inschrijven online doen. Je kunt dit dan ook eenvoudig doen via de website van dlstrainingen.com. Je vindt op deze site een inschrijfformulier en je ziet ook dat de cursus 1.5 uur duurt en 98 euro kost.

Kijk voor meer informatie op dlstrainingen.nl

Op de site van dlstrainingen.nl kun je meer informatie lezen over de trainingen. Zo kun je op de site terecht voor informatie over:

  • Arbo-wet
  • Risico’s en preventie
  • Gevaarlijke stoffen
  • Veilig werken met gereedschappen