Eindelijk weer zorgeloos huiswerk maken

Homeworxx

HomeworxxIk, leerling van havo leerjaar 4, kan me niet meer voorstellen hoe ik eerst mijn huiswerk maakte voordat ik deelnam aan de trainingen van http://homeworxx.nl/. Ik weet nog wel dat ik het of niet of zeer chaotisch en duidelijke maakte. Nu na de begeleiding van http://homeworxx.nl/ ben ik erg veranderd in de manier van het maken van huiswerk. Het gaat me nu dan ook veel makkelijker af.

Mentor wist wel een adresje

 

De beslissing om huiswerkbegeleiding bij http://homeworxx.nl/ in te schakelen, maakten mijn ouders en docenten. Tijdens de ´10 minuten gesprekken´ werd bekend gemaakt dat het voor mij nodig was om huiswerkbegeleiding te gaan zoeken. Dit kan niet via school omdat de docenten die huiswerkbegeleiding geven al een te volle planning hebben. Ik moest daarom deels met mijn mentor en deels met mijn ouders naar de juiste begeleiding op zoek gaan. Dit kostte mijn mentor en mijn ouders niet veel moeite want uit ervaring met andere leerlingen wist mijn mentor wel een adresje waar ik kon aankloppen.

Homeworxx

Ik ervaarde het als een groot succes

Onze keuze viel op http://homeworxx.nl/ en dit ervoer ik als 1 groot succes. Door de training ben ik veel bewuster en motiverend geworden op het gebied van het maken van huiswerk. In totaal heb ik 5 weken begeleiding gehad en na die weken was het al niet meer nodig. Ik ben zeer zelfstandig geworden en ook weet ik hoe ik het moet aanpakken. Ik ben http://homeworxx.nl/  dan ook zeer dankbaar.