Een rijbewijs halen bij Rijschool Dekker

https://rijschooldekker.nl/

Rijschool Dekker is de oudste rijschool van Nederland. De rijschool heeft meer dan 55.000 geslaagden, volledige Bovag garantie en biedt een groot scala van producten aan.

Autorijbewijs B

Rijschool Dekker biedt een basispakket van autorijlessen aan voor 1699 euro. In dit pakket zitten een moduledag van 5 lesuren waar je het voertuig leert bedienen, 25 lesuren aan rijles, oefening met rijden onder speciale omstandigheden op hun eigen antislipschool en een tussentijdse toets bij het CBR. Voor een bijbetaling van 521 euro biedt de rijschool het vervolgpakket van 5 rijlessen en 1 examen. De hele rijopleiding kan dus voor 2220 euro worden gevolgd.

Vrachtwagenrijbewijs C

Daarnaast biedt rijschool dekker ook vrachtwagenrijlessen. Deze beginnen vanaf 61 euro per les. Er zijn ook pakketten beschikbaar die voordeligere lessen bevatten.

Motorrijbewijs A

Verder biedt de rijschool motorrijlessen. Let wel dat je een bepaalde leeftijd bereikt moet hebben om een bepaald gewicht en type motor te mogen rijden. Deze leeftijden variëren tussen de 18 en 22 jaar. Een motorrijles kost 49.50 euro. Voor dit type voertuig zijn er natuurlijk ook pakketten beschikbaar.

Contactinfo

Rijschool Dekker is gevestigd aan de Hertogstraat 38, Eindhoven. Ze zijn te bereiken op 040-4444444 en hun website is https://rijschooldekker.nl/