Soerin Rij-opleidingen, een rijschool uit Etten-Leur

Nooit kunnen bedenken dat ik door Soerin Rij-opleidingen, rijschool Etten-Leur, zo snel mijn rijbewijs zal halen. Omdat ik al maanden bij een ander rijschool aan het lessen was, maar niet verder dan alleen maar vooruit rijden kwam had ik besloten om over te stappen naar een andere rijschool. Het viel mij meteen op dat ik bij Soerin Rij-opleidingen een vast rij-instructeur kreeg die mij de fijne kneepjes van het autorijden leerde. Slecht binnen een paar lessen werd mij al gezegd dat ik klaar was om het examen aan te vragen en dit terwijl ik bij de andere rijschool alleen nog maar bezig was om de auto te leren kennen.  

Een zeer gelukkig mens

Je kan natuurlijk wel begrijpen dat ik zeer blij was dat ik bij deze rijschool in Etten-Leur terecht ben gekomen. Want nog geen maand later was ik de trotse eigenaar van een autorijbewijs.

Iedereen die in de buurt van Etten-Leur woont en van plan is om zijn of haar rijbewijs te gaan halen kan ik aanraden om dit bij Soerin Rij-opleidingen te gaan volgen. Zelfs voor mensen met faalangst ben je hier aan het juiste adres. Voor elk persoon is er een passend pakket te bestellen, kijk hiervoor maar eens op de website van deze rijschool.